Vi er i konstant udvikling

Hos LABELCO A/S producerer vi selvklæbende etiketter til industrien i Danmark såvel som i udlandet.

Vi er konstant på udkig efter nye materialer og teknikker, der kan gøre os i stand til at tilbyde vores kunder nye spændende eksponeringsmuligheder af deres produkter.

Vores forskellige anlæg gør os i stand til at trykke på alle slags selvklæbende materialer, og vores ønske om at være på forkant med udviklingen har gjort vores produktsortiment særdeles omfattende.

Hos LABELCO A/S begrænser vi ikke viden til kun at omfatte den tekniske fremstilling af selvklæbende etiketter. Vi søger også ekspertise i den faktiske verden udenfor fabrikken. Vi har således gennem årene opbygget et godt kendskab til både udbydere og aftagere på detailmarkedet, og vores kompetencer omfatter også kommunikation og design af etiket løsninger.

Vi er ikke kun nysgerrige på udvikling i forhold til vore produkter. Vi udfolder os også indenfor kvalitetscertificering og social ansvarlighed. Derfor har vi arbejdet os frem til en fødevare- og kvalitetscertificering af højeste kaliber: British Retail Consortium (BRC) certificeringen. Ydermere har vi tilknyttet os UN Global Compact hvorved vi løbende har forpligtet os til at gøre fremskridt inden for menneskerettigheder, arbejdstager-forhold, miljø og anti-korruption.

For yderligere info om produktsortiment og udvikling, - kontakt os.