hdflexotop.jpg

hdflexocert.jpgVi er HD Flexo certificeret i samarbejde med HL-repro

Det er essentielt og en naturlig del af vores DNA som virksomhed, at vedligeholde og hele tiden udvikle vores trykkvalitet. Derfor er vi HD Flexo certificeret.

Etiketter produceret i HD Flexo kvalitet resulterer i bedre trykkvalitet i forhold til konventionelt tryk. HD Flexo består af såkaldt “HD 4000 dpi ” som leverer mere akkurat og tydelig visualisering af tekst, linje og illustrationer. Med den højere opløsning, leverer teknikken også klarere defineret og bedre formet raster, fordi rasterne er defineret af mange flere pixel.

Konventionelt digital flexo blev lavet med 2540 x 2540 = 6,5 million pixels per kvadrat tomme.  I dag er opløsningen 4000 x 4000 = 16 million pixels per kvadrat tomme. Den rundere / homogene raster-form betyder at de er mere stabile ved trykningen, hvilket resulterer i længere tryk-runder med den samme kliché, minde trykstop for afvaskning og bedre produktivitet.

Og måske vigtigst af alt: HD bedømmelse placerer både store og små raster i belyste områder for at udvide tone-intervallet til en meget mindre procentdel værdi end var tidligere mulig med digital flexo. En blød vignet overgang gennem de belyste områder til ”nul” uden synlige, hårde kanter var altid målet for kliché producenter og flexo trykkere. Med HD Flexo er man tættere på dette mål end nogensinde før.

Vores seneste certifikat ses nedenfor.

 

hdflexocert.jpg