Produkter

LABELCO tilbyder en bred vifte af valgmuligheder indenfor selvklæbende etiketter og hjælper med alt lige fra materiale valg og produkt anvendelse til problemløsning og design. Produkter trykkes i både Flexo (vand og UV) og Digital inkjet på alle papirfronter, pap-sleeves og miljøcertificerede materialer, samt syntetiske- og plastikmaterialer. Vores produktsortiment er bredt og udvides løbende med nye spændende materialer. Af populære typer kan dog eksempelvis nævnes 2-lags etiketter som fungerer enestående til kampagner eller indbyggede opskrifter. Foliepræg benyttes når din etiket skal have ekstra blikfang og et smukt touch. Limsidetryk er genialt til gennemsigtige emballager hvor der er fordel i at have tekst på begge sider – for eksempel på et låg til en leverpostejsbakke. Vi tilbyder disse samt mange flere typer af produkter. 

Ring eller skriv til os - så gennemgår vi dit behov, og hjælper dig med at få det rigtige design, af de rigtige materialer og til den rigtige pris og leveringstid.