LABELCO A/S er BRC Certificeret

Vi er certificeret efter BRC Global Standard for Packaging & Packaging Materials til højeste karakter. For dig som kunde betyder det at du kan være sikker på at de etiketter du får leveret fra os, opfylder høje krav til kvalitet og fødevaresikkerhed.

BRC – Britisk fødevaresikkerhed    

Hvad er BRC Global Standard?
I 1998 besluttede den engelske detailhandlerorganisation, British Retail Consortium (BRC) at udvikle en fælles kvalitetsstandard, ”Global Standard for Food Safety” for de virksomheder, der leverer til detailhandelen. BRC har ligeledes udviklet, blandt andet, ”Global Standard for Packaging and Packaging Materials” for emballage virksomheder, heriblandt LABELCO A/S, og ”Global Standard for Storage and Distribution” for lager og transport.

Hvem står bag BRC?

BRC er en sammenslutning af britiske detailhandelskæder, der tilsammen dækker mere end 90 % af det britiske detailmarked. Medlemmer er bl.a. Marks & Spencers, Tesco, Starbucks, WH Smidt, Harrods, Boots UK, Home Retali Group, Fortnum & Mason og mange flere.

Standarden

Ud over krav til HACCP, stiller standarden detaljerede krav om f.eks. virksomhedens indretning, hygiejneregler, uddannelse og træning.
Hygiejnestyring er en nødvendighed for de producenter, der fremstiller emballage til fødevarer og under lagring og transport skal det også sikres at fødevaresikkerheden er intakt og at fødevarernes kvalitet ikke forringes.
En væsentlig del af BRC implementering er som sagt en HACCP-analyse. Via HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) systemet sikrer vores virksomhed en løbende forbedring af vores procedurer og produkter. På denne måde sikrer vi højeste kvalitet og sikkerhed for vore kunder – fødevare-producenter såvel som andre.
Alle punkter i standarden skal auditeres ved hver audit og afvigelser vurderes som enten ”Critical”, ”Major” eller ”Minor”. På baggrund af antallet af afvigelser opnår virksomheden ”Grade A”, ”Grade B”, ”Grade C” eller ingen certificering. LABELCO A/S har ”Grade AA”. Bureau Veritas, én af de mest velrenommerede certificeringsautoriteter i Europa, har stået for BRC godkendelsen af LABELCO A/S. 

Du kan se vores seneste karakter og audit dato her.

Seneste certifikat ses nedenfor.

 

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF.